Летни ателиета по изкуство

Уважаеми родители,

Предоставяме на вашето внимание възможност за участие на децата ви в Летни ателиета по изкуство за поддържане на получените знания и натрупване на нов опит в работата с различни изкуства по време на лятната ваканция.

Ангажирането на децата в ателиетата през летния период ще удовлетвори потребността им от занимание с изкуства по избор в свободното им време. Това ще даде възможност за намаляване на агресията, нежелателните контакти, ще намали негативните последици от прекаленото използване на компютър, а също и опасни сайтове в Интернет.

В съществуващите ателиета по изкуство могат да се включат не само децата, които са работили през учебната година в тях, но и такива, които проявяват интерес, както и деца от предучилищна възраст.

Ателиетата ще се провеждат два пъти  в седмицата– в дните вторник и петък от 14- 17ч. в района на училището. За да бъде по-ефективна и интересна и  занимателна работата, молим за вашето съдействие. Предлагаме форми на минимално заплащане на посещенията, като средствата ще се използват за закупуване на материали и консумативи за по- качествено провеждане на занятията.

1 посещение- 2 лв.                             10 посещения -18лв.

4 посещения- 7 лв                             20 посещения- 35лв.

Разчитаме на вашето разбиране и желанието ви за сътрудничество.

За контакти:  Люба Златкова- председател -0878329307

Татяна Колева-член на УС- 0897389452

Калина Стефанова- р-л ателие- 0893273690

www.rabotilnicazaizkustvo.org

Leave a Comment

[instagram-feed]