Ние насърчаваме детето да бъде активно, наблюдателно, да развива въображението си и да открива това, което е важно за него. Възпитаваме у детето двигателна култура, желание и мотивация за спорт. Помагаме за развиване на способностите му само да взема решения в проблемни ситуации. Вплитаме изкуствата в обучението неусетно, за да може  математиката, четенето, писането да станат нови и интересни. С музика, рисуване, танци и литература, всички учебни предмети са лесни и достъпни. Стремим се да превърнем задълженията в удоволствие.

Предлагаме допълнителни занимания по музика, творческо писане, театър, музикален инструмент. Нашите преподаватели са творци и новатори и ще дадат на децата ви палитра от емоции, забавления и приятни преживявания.

От есента на новата 2022/23 учебна година  Творческата лаборатория във Варна отваря врати под формата на занималня за деца от 1 до 4 кл. В нея се съчетават ученето и творчеството с помощта на два модула – образователен и изкуство, което подкрепя и затвърждава наученото. По този начин самото учене е интересно и олекотено за децата, а знанията  – свързани помежду си.